Business Tips Relationships Bästa online dejting råd

Bästa online dejting råd

Kvalitet online dejting information? Ett annat stort misstag som de flesta killar gör när de dejtar är att jaga kvinnor. Det är okej att uttrycka din önskan om en kvinna. Men om hon har sagt till dig att hon inte är intresserad och du fortsätter att tvinga dig själv på henne, är det en ohälsosam plats att vara på. Så här är grejen: Begär är inte så komplicerat. När en kvinna är intresserad av dig vill hon att du ska veta. Mest troligt kommer hon att göra sina egna rörelser på dig, även om hon inte säger det med ord. Att göra den långa utmattande jakten med kvinnor är därför sällan värt det. Om hon sa att hon inte vill ha dig, börja inte gå in hårdare. Svälj din stolthet och flytta till någon annan. De flesta män gör dessa misstag omedvetet. Vissa faller bara in i dem av osäkerhet eller rädsla för att bli avvisad. Oavsett anledning Om du vill uppgradera ditt dejtingliv och bygga en hälsosam relation för dig själv, sluta göra dessa misstag. Läs mer information at https://www.escortgoteborg.com/.

Arbeta igenom ditt bagage. Alla har några skrapsår och ärr från tidigare upplevelser som kan smyga sig in i deras kärleksliv. Till exempel kanske dina föräldrar misslyckades med att visa dig konsekvent tillgivenhet, och nu känner du att du är extra behövande i relationer. Eller så kanske ditt ex var otrogen mot dig och lämnade dig med några allvarliga förtroendeproblem. Oavsett vilket bagage du bär med dig är det dags att gräva djupt och arbeta igenom det. Annars kan det visa sig vara näst intill omöjligt att ha en sund relation med någon ny. Slutsats? Rensa ditt sinne från “den som kom undan” och du kommer att ha mycket lättare att känna igen någon fantastisk när du ser dem. Oavsett om det innebär att meditera, arbeta med en terapeut eller dejtingcoach, utöva egenvård eller hålla dig sysselsatt med hälsosamma distraktioner, är poängen att du kommer att vara mycket mer sannolikt att faktiskt uppnå dina romantiska mål IRL, snarare än bara i ditt huvud.

Nästa steg: Att spela hårt att få eller vänta på att den andra personen ska göra det första draget. Förutom föråldrade könsroller kommer dessa “regler” från idén att den som bryr sig mindre i förhållandet är den som har mest makt. Men ska kärlek handla om makt? Det är OK att bry sig; vi ska bry oss om varandra. Så vad spelar det för roll om du “kommer för stark” eller “bryr dig mer?” Var sann mot dina känslor och vad du vill. Åh, och att göra det första steget kan spara oss mycket tid på att undra om de gillar oss tillbaka.

Så, vad är ditt mönster? Dröjer du med att binda dig tills den andra personen blir trött och går? Blir du vän-zonad med varje kvinna du gillar? Slutar du hela tiden med narcissister, fuskare eller flingor? Det är dags att ta reda på varför du fattar dessa beslut. När du väl förstår grundorsaken till dina tendenser kan du börja göra ändringar som främjar hälsosammare relationer. Till exempel, om du alltid hamnar i vänzonen för att du inte har det självförtroende som behövs för att göra ett steg, då vill du fokusera på att bygga upp din självkänsla. Förresten — en dejtingcoach kan hjälpa dig med detta. Jag har coachat många män att vara mer självsäkra och självsäkra i sina dejtingliv så att de kan hitta kärlek, inte bara vänskap, med kvinnan i sina drömmar.

Kommunikationsförmåga kan skapa eller bryta vilken dejtingsituation som helst. Ett exempel: om det faktum att en dejt inte har introducerat dig för sina vänner stör dig, och du inte säger något till dem om det, kommer du förmodligen att bygga upp förbittring tills du exploderar – och sedan kommer att bli blind. Så återigen, gör det till en punkt att börja dela dina behov, önskemål och känslor med personerna du dejtar. Det kan kännas läskigt i början, men det kommer att löna sig i det långa loppet genom att hjälpa dig att A) bättre utvärdera din kompatibilitet med någon tidigt och B) undvika onödiga konflikter.

Många av oss har omfattande checklistor innan vi överväger att gå på en första dejt. Kanske vill du ha någon som är precis som dig, oavsett om det är intressen, religion eller bakgrund. Kanske tittar du inte två gånger på personer som har en viss dejtinghistoria, är över en viss ålder eller äger en katt (eftersom du är mycket mer en hundmänniska). Även om delade värderingar är avgörande och kompatibilitet ofta bestäms av likheter, försök att lära känna någon innan du gör antaganden baserat på dina förutsättningar. De enda “förutsättningar” du behöver är dina icke förhandlingsbara värderingar, som vänlighet, integritet och humor. Annars, basera åsikter på hur du känner, inte från en checklista. Var uppmärksam på personen framför dig och försök att inte projicera en berättelse eller tilldela egenskaper betydelse innan du ens känner personen. Ställ frågor och bry dig om varför någon är som den är innan du avgör om de är något för dig eller inte.

Be om förtydligande: Om din dejt gör en kommentar som du inte förstår, le och be dem artigt om en förklaring. Ibland använder jag humor för att göra detta, “Utbilda mig, kan du förklara, jag förstår verkligen inte?” Det ger din dejt en chans att utveckla ämnet samtidigt som du får chansen att bättre förstå deras värderingar, perspektiv på livet, intresse och en hel del andra viktiga faktorer samtidigt som du lär känna någon ute i dejtingvildmarken.