Business Tips Lifestyle Dominare Brasov

Dominare Brasov

Dominare Romania? Luați în considerare o cafea simplă, un ceai, o plimbare sau o băutură în loc de cină: în loc să vă întâlniți pentru cină la prima întâlnire, alegeți o activitate care este potențial mai scurtă și mai relaxată, cum ar fi o plimbare sau o cafea. În acest fel, dacă îți dai seama după 45 de minute că pur și simplu nu ești compatibil, nu te angajezi la o cină mai lungă (și potențial costisitoare!), care poate fi neplăcută și incomodă pentru ambele părți. Dacă întâlnirea merge bine, puteți continua să luați un cocktail sau să continuați la cină și să continuați conversația. Deși este ușor să adăugați o gustare sau o mușcătură, este mai dificil să vă eliberați de cină. Vezi mai multe detalii pe dominare Oradea.

Mulți dintre noi au liste extinse de verificare a cerințelor înainte de a lua în considerare o primă întâlnire. Poate vrei pe cineva care să fie exact ca tine, indiferent dacă este vorba de interese, religie sau trecut. Poate că nu te uiți de două ori la oameni care au un anumit istoric de întâlniri, au peste o anumită vârstă sau dețin o pisică (pentru că ești mult mai mult caine). În timp ce valorile comune sunt cruciale, iar compatibilitatea este adesea determinată de asemănări, încercați să cunoașteți pe cineva înainte de a face presupuneri bazate pe cerințele dvs. Singurele „precondiții” de care aveți nevoie sunt valorile dvs. nenegociabile, cum ar fi bunătatea, integritatea și umorul. În caz contrar, bazați-vă opiniile pe modul în care vă simțiți, nu dintr-o listă de verificare. Acordați atenție persoanei din fața dvs. și încercați să nu proiectați o narațiune sau să atribuiți un sens trăsăturilor înainte de a cunoaște persoana respectivă. Pune întrebări și îi pasă cu adevărat de ce cineva este așa cum este înainte de a determina dacă este sau nu pentru tine.

FYI: A fi singur este un lucru bun. Un singur statut de relație sau chiar doar timpul petrecut pe cont propriu ne permite să ne întoarcem spre interior, să ne explorăm cele mai adevărate dorințe și să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine. Când ne cunoaștem pe noi înșine și ce ne dorim, viețile noastre matrimoniale devin mai împlinitoare, de succes și mai distractive. Orice cantitate de timp poate fi investită pentru a înțelege ce ne dorim de la un partener, dar, mai important, ne poate face să ne simțim atât de întregi încât nu avem nevoie de un partener. Permiteți-mi să trec la o scurtă tangentă despre câteva reguli învechite de întâlniri pe care ar trebui să le renunțăm, de exemplu, ieri. Pentru început, cele mai puțin favorite dintre toate regulile de întâlnire sunt „Nu te săruta la prima întâlnire” și „Regula celor trei întâlniri”. Să renunțăm la orice reguli care implică că ceea ce vrei să faci cu corpul tău și când vrei să faci asta nu depinde de tine. Fă-ți propriile reguli în funcție de confort și de ceea ce simți.

Lucrează-ți bagajul. Toată lumea are câteva zgârieturi și cicatrici din experiențele anterioare care se pot strecura în viața lor amoroasă. De exemplu, poate că părinții tăi nu au reușit să-ți arate o afecțiune consecventă, iar acum te trezești că ai nevoie de mai mult în relații. Sau poate că fostul tău te-a înșelat, lăsându-te cu probleme serioase de încredere. Indiferent de bagajele pe care le transportați, este timpul să săpați adânc și să rezolvați. În caz contrar, s-ar putea dovedi aproape imposibil să ai o relație sănătoasă cu cineva nou. Concluzia? Curăță-ți mintea de „cel care a scăpat” și vei avea mult mai ușor să recunoști pe cineva grozav când îl vezi. Indiferent dacă asta înseamnă să meditezi, să lucrezi cu un terapeut sau cu un antrenor de întâlniri, să exersezi îngrijirea de sine sau să te ții ocupat cu distrageri sănătoase, ideea este că vei avea mult mai multe șanse să-ți atingi obiectivele romantice IRL, decât doar în tine. cap.

Narcisiștilor și personalităților care controlează le place foarte des să blocheze lucrurile cât mai curând posibil – pentru că le place să dicteze ritmul, se bucură de fiorul de a te face să leșini de ele, iar intimitatea rapidă înseamnă că obțin ceea ce își doresc de la tine mai devreme. Din păcate, când intri prea adânc și prea repede, nu ai șansa să vezi cine sunt cu adevărat înainte de a te angaja. Apoi, la trei luni, când ai prima ceartă, poate deveni limpede că nu numai că sunt complet diferiți de persoana care te-a scos din picioare, dar probabil incapabil să formeze o legătură sănătoasă. Lecția de aici? Încet și sigur se câștigă cursa. Oricine merită să fie alături va fi dispus să aștepte ca acele sentimente să crească. Făcându-ți timp întâlnirilor, îți oferi oportunitatea de a cunoaște toate fațetele celeilalte persoane – nu doar pe cele pe care ea vrea să le vezi – înainte de a lua orice decizie cu privire la viitorul tău.