Business Tips Entertainment professioneel online internetten radio

professioneel online internetten radio

Bovenkant online radio luisteren? Radio luisteren via je smartphone: Naar de radio online luisteren via je smartphone is vooral onder jongeren enorm populair. Vrijwel elke radiozender heeft dan ook wel een eigen app die men kan installeren op de smartphone. Sommige apps zijn erg uitgebreid en bieden dezelfde functionaliteit als de website van een radiostation. Andere apps zijn wat beperkter en kun je er eigenlijk alleen muziek mee luisteren. Op Radiostations.nl kun je uit 100+ radiozenders kiezen en op iedere gewenste moment online radio luisteren via internet. Ontdek extra informatie op dit online winkel radio luisteren.

Sportief bezig zijn en muziek kiezen: Daarnaast kun je bij 100% NL ook regelmatig muziek van populaire Nederlandse DJ’s horen. Met Armin van Buuren of Tiësto in je oren, gaat je rondje hardlopen door het bos of door de duinen een stuk makkelijker. Muziek werkt stimulerend en zo kun je net wat vlotter dat sprintje trekken, waar je eigenlijk geen energie meer voor had. Ook tijdens aerobics of Zumba lessen, speelt muziek een grote rol. En of je dat nu in de sportschool doet, of lekker thuis in jouw comfortabele omgeving, met up tempo en opzwepende muziek ben je meer gemotiveerd om langer door te gaan dan je eigenlijk van plan was.

Je luisteraars stappen over op deze nieuwe apparaten en dit is het perfecte platform om deze kans te grijpen. We zullen zwaar blijven investeren in het beschikbaar maken van ons ecosysteem voor het breedste scala aan apparaten en in databaselicentieovereenkomsten met uitzendpartners, zodat we ons bereik nog verder kunnen vergroten. Met ons kan uw station een wereldwijd publiek bereiken met een enorm engagementpotentieel, inclusief expatgemeenschappen.

Nederlandse muziek op 100% NL: Ben je in de mood voor meer Nederlandstalige nummers? Op de radiozender 100% NL hoor je nummers van bekende Nederlanders. Het is niet altijd Nederlandstalig, maar het is wel bijna altijd van een Nederlandstalige zanger of band. Van oudere nummers van Marco Borsato en Doe Maar, tot de nieuwste muziek van Ilse de Lange en Kensington. Voor de afwisseling draaien ze af en toe een nummer van andere artiesten, maar daarna hoor je meteen weer Jan Smit of Miss Montreal.

Radio online luisteren via internet: Het aanbod van Radiostations.nl bestaat uit een combinatie van radiozenders en podcasts. Je vindt er niet alleen landelijke, lokale en regionale omroepe, maar ook alle commerciele radiozenders op onze radio-portal. Ook aan de kinderen is gedacht! Zo hebben naast de landelijke bekendheden als Radio 10, Radio 1, Radio 2, Funx, Q Music, Sky radio etc., ook radiozenders voor de kinderen zoals o.a., Radio Efteling, Tomke Kids, RadioNL Kids enz. Zo is er dus voor een ieder wat de oor wilt horen en kun je snel jouw favoriete radio luisteren. Wij wensen iedereen heel veel luisterplezier en muzikale groeten. Enjoy en geniet van het online radio luisteren! Lezen extra details op dit online winkel https://radiostations.nl/.