Business Tips Cleaning Plidelig kommerciel rengøring Jylland

Plidelig kommerciel rengøring Jylland

Professionel hjemmerengøringsfirma Fyn? Du behøver ikke få vinduerne pudset indenfor hver gang, vi kommer forbi for at pudse dem udvendigt. For synes du, det giver mere mening at gøre hver anden eller tredje gang, respekterer vi dette og tilføjer det til vores arbejdsplan. Dog er det en god ide at få gjort jævnligt, da sod, skidt og støv har det med at sætte sig på vinduerne. Det giver en hinde af fedt, som blokerer for sollyset, og som heller ikke giver dig det udsyn, du fortjener fra dine vinduer. Så lad os endeligt gerne komme forbi for at pudse dine vinduer, så du igen kan se ud. Opdag ekstra info på https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/vinduespolering/.

Hos os er du sikret en professionel flytterengøring. Vi bruger kvalitetssikring af vores flytterengøring til sikre den optimale og bedste løsning for dig som kunde. Det sikrer du får præcis den flytterengøring du ønsker og dermed ikke bliver skuffet over den færdige rengøring. Det er ligeledes med til at sikre, at du ikke betaler for meget, fordi der bliver foretaget præcis den rengøring du ønsker. Vores erfarne rengøringsfolk sørger for at rengøre og aftørre samtlige overflader, lister, paneler og meget mere. Vi giver badeværelset og køkkenet end hård omgang skrub med stærk anti kalk midler. Gulvet vil blive vasket over flere omgange for at sikre at der ikke er efterladt snavs og fedt.

Vi gør rent for både private og udlejningsfirmaer Du behøver ikke stå i spidsen for udlejningen af flere hundrede sommerhuse, før du er interessant som kunde for os. Vi tager os nemlig gerne af både private sommerhuse såvel som udlejningssommerhuse, hvor der kommer mange gæster igennem på en sommer. Udlejer du dit sommerhus ud privat, men har du ikke lyst til selv at skulle tage turen derud for at være sikker på, at der er rent, gør vi det meget gerne for dig. Det koster ikke meget at få os til at gøre hele dit sommerhus rent. Fordelen er også, at du bare kan læne dig tilbage og hygge dig derhjemme helt uden at skulle tænke på, hvordan sommerhuset mon ser ud.

Har du haft besøg af håndværkere derhjemme? Eller skal nybyggeriet stå helt skarpt? Det er ikke til at komme udenom, at håndværkere støver og til dels roder. Det er en del af deres arbejdsopgaver, som de ikke kan komme udenom. Men, når de er færdige, må det naturligvis gerne se godt ud igen. Og har du eller I ikke overskud til at gøre det selv, fordi der er tale om en renovering af hele boligen eller et større nybyggeri, træder vores specialiserede afdeling gerne til.

Vores virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed. Opdag ekstra info på xn--jacobsens-rengring-t4b.dk.