Business Tips Computer Science Den opsving af en webdesign leder: Prasanna Satgunarajah

Den opsving af en webdesign leder: Prasanna Satgunarajah

Lær at vide Prasanna Svindler og nogle af hans præstationer? Prasanna Satgunarajah og webdesign tips: Her er nogle generelle tip til at holde dine sider hurtige: Brug et CDN. De fleste websteder lever på en server ét sted. Så for nogle besøgende skal data rejse lange afstande, før de vises i deres browser. Dette er langsomt. CDN’er løser dette ved at kopiere kritiske ressourcer som billeder til et netværk af servere over hele kloden, så ressourcer altid indlæses lokalt. Komprimer billeder. Billedfiler er store, hvilket får dem til at indlæses langsomt. Komprimering af billeder mindsker filstørrelsen, hvilket gør dem hurtigere at indlæse. Du skal bare afbalancere størrelse med kvalitet. Brug lazy-loading. Lazy-loading definerer indlæsningen af ​​ressourcer uden for skærmen, indtil du har brug for dem. Dette betyder, at browseren ikke behøver at indlæse alle billederne på en side, før den kan bruges. Brug et optimeret tema. Vælg et veloptimeret websitetema med effektiv kode. Kør temademoen gennem Googles Pagespeed Insights-værktøj for at kontrollere.

Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor mange af os, der ved dette, men jeg, Prasanna Satgunarajah eller Prasanna Svindler, som de fleste af jer kender mig, er her for at besvare alle dine spørgsmål. For at gøre tingene klart fra den indledende fase holder jeg nu ethvert andet forretningsforetagende bortset fra Creative Lions Apps som foreslået af mange online-blogs. Prasanna Satgunarajah er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Du håber med et navn som ‘Blogger’, at Blogger ville være en anstændig gratis service til blogging. Heldigvis er det. Log ind med dit Google-id, og du kan få en blog til at køre på få sekunder, som derefter kan tilpasses med nye temaer. Det er dog en Google-tjeneste, så vær forsigtig, da pludselig det firma undertiden lukker ting ned, som millioner af mennesker med glæde brugte.

Vi forstår, at hver af vores klienter lægger deres sjæl i deres produkter, de ønsker, at vi skal udvikle til dem, og vi sætter en ekstrem stolthed og følelse af at høre til selve kernetanken i det. Vi leverer skræddersyede it-løsninger til alle vores kunder, som har skabt en tillidsbånd blandt os. Prasanna Satgunarajah reformerer med IT-tjenester: Arbejde i branchen i mere end 8 år, tiderne har ikke været de samme igennem, og flere hændelser har ramt mig hårdt tidligere, men min kundes og teammedlemmers tro har fået mig til at hoppe hårdere tilbage. Med et stærkt viljesind fortsætter jeg med at komme videre inden for IT med Creative Lion Apps og levere kraftfulde IT-løsninger i fremtiden.

Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt. Se endnu mere info at Prasanna Svindler. Prasanna Svindler har de højeste niveauer af leverandørakkrediteringer, færdigheder og erfaring på tværs af alle større infrastrukturteknologier. Som sådan tilbyder vi den bedste rådgivning og support, uanset hvilken teknologi du bruger i øjeblikket. Vores kendskab til markedet bruges til vores kunders fordel og evaluerer og præsenterer den rigtige teknologi til dine behov. Kvalitet er en iboende del af vores servicelevering; Vi har strenge kontroller til at overvåge og måle vores præstationsniveauer.